Virksomhedsanalytiker

Virksomhedsanalytiker

Er du vant til at udarbejde eller læse og analysere regnskaber? Og er du en sporhund, når det gælder om at finde essensen og skære ind til benet i et regnskab? Så er du måske vores nye virksomhedsanalytiker.

I Sparekassen Kronjylland har vi udvidet vores afdelingsnet og oplever vækst. Vi har derfor brug for en kollega til Virksomhedsanalyse, som er en del af Kredit på hovedsædet i Randers. Afdelingen består af otte kolleger.

Som vores nye virksomhedsanalytiker kommer du til at spille en afgørende rolle i Sparekassens bevillingsproces, og du får ansvaret for kontakten til udvalgte afdelinger. Din altoverskyggende opgave bliver at udarbejde virksomhedsanalyser og rate Sparekassens erhvervsengagementer. I dit arbejde bliver du en vigtig sparringspartner for øvrige kolleger i Kredit og rådgivere i afdelingsnettet, og du vil med udgangspunkt i virksomhedsanalyserne få et tæt samarbejde med de øvrige beslutningstagere i forbindelse med kreditindstillinger. Du skal derfor være velformuleret, så du kan argumentere for dine holdninger og stå fast i en diskussion. Samtidig skal du være til at flytte, når du mødes af stærkere argumenter.

Vi forventer, at du har en solid regnskabsmæssig baggrund for eksempel som revisor med HD(R) eller cand.merc.aud. Det vil desuden være en fordel, hvis du har arbejdet med regnskabs- og skattemæssig rådgivning af små og mellemstore virksomheder.

Du skal have stor lyst til at dykke ned i regnskaber og have næse for på kort tid at sætte dig ind i et stort talmateriale og finde ind til essensen. Dit analytiske overblik er krydret med sund fornuft, og du ved, hvornår nok er nok. Du arbejder selvstændigt og formår at holde fokus − også når det går stærkt. Har du erfaring med Virksomhedsskatteordningen (VSO) eller konsolidering, er det en fordel.

Vi tilbyder

Du er selv med til at sætte dagsordenen og får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Sparekassen er blandt landets 10 største pengeinstitutter, og vi er cirka 750 ansatte. De seneste år er vi vokset betydeligt med fokus på den nære personlige rådgivning, og vi har åbnet flere nye afdelinger. Du bliver derfor en del af en organisation i spændende udvikling. Sparekassen er netop også blevet kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place to Work, ligesom efterårets EPSI-undersøgelse af de danske banker slog fast, at vores kunder er blandt de mest tilfredse.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør for Virksomhedsanalyse, Hanne Bager Jacobsen på 27 51 85 80.

Ansøgning

Vi vil gerne have din ansøgning senest 21. januar. Vi håber, at du kan starte hos os 1. marts.

Søg jobbet her.