Erhvervsrådgiver til Køge

Proaktiv erhvervsrådgiver til Sparekassen Kronjylland - Køge

Er du en resultatorienteret holdspiller med et godt drive, har du lyst til sammen med teamet fortsat at opbygge portefølje, og motiveres du af at give kunderne sublim rådgivning?

Så er du måske vores nye erhvervsrådgiver til Køge.

Afdelingen i Køge er en af Sparekassen Kronjyllands seks afdelinger på Sjælland. Vi tilbyder rådgivning inden for områderne: Privat, Erhverv og Private Banking. Efter stor og positiv fremgang siden vi åbnede filialen i foråret 2017, leder vi nu efter endnu en erhvervsrådgiver med masser af drive.

Som erhvervsrådgiver vil du indgå som en integreret og aktiv del af afdelingens erhvervsteam, som i dag består af fem personer – i alt sidder vi 11 personer i Køge afdelingen. Din faglige ballast er ligesom dine personlige kompetencer afgørende i det samarbejde.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Opbygge og udbygge egen kundeportefølje
  • Deltage i relevante netværk og understøtte lokalkendskabet til sparekassen

Vi tilbyder en udfordrende stilling, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen. Der skal være fokus på at nå målene i et uformelt arbejdsmiljø. Som en del af erhvervsteamet i Køge får du gode muligheder for at udvikle dig fagligt og såvel som personligt.


Din profil
Vi leder efter en kollega, der:

  • Er udadvendt og tillidsskabende over for kunder og kolleger
  • Er både handlingsorienteret og ansvarlig i dit købmandskab
  • Opsøger dialog og formår at skabe et konstruktivt og udviklende samarbejde både internt og eksternt
  • Har en høj faglighed – og stadig brænder for at udvikle dig

Vi forventer, at du er uddannet i pengeinstitut til at rådgive erhvervskunder, gerne suppleret med HD i regnskab/finansiering eller tilsvarende uddannelse. Har du nogle års erfaring er det fint – men   det vigtigste er at du fortsat har lyst til at udvikle dig – og drives af kunderelationen.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte erhvervskundechef Niklas Præstegaard,  på telefon: 88 72 98 40 – eller mobil 26 87 92 81

Er stillingen lige dig? Så send en motiveret ansøgning med CV hurtigst muligt via dette link. Vi holder løbende samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland er blandt landets ti største pengeinstitutter, og vi er mere end 700 medarbejdere. Vi har en decentral struktur, der giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag.