Kundemedarbejder til Herning

Kundemedarbejder til Herning

Trives du i en dynamisk hverdag? Og kan du både arbejde selvstændigt og som en del af teamet?

Sammen med vores anden kundemedarbejder får du en vigtig rolle i afdelingen. Du skal være med til at skabe det daglige flow, der får hjulene til at køre rundt. Du kommer til at bidrage til den forretningsmæssige udvikling og til at støtte kunderådgiverne, så de får mest mulig tid til afdelingens kunder.

Arbejdsområder
Dine primære opgaver vil være telefonisk kontakt med kunderne, mødebooking for rådgiverne, produktionsopgaver samt at indgå i et samarbejde om kasseekspeditioner. Jobbet kræver en tæt dialog med rådgiverne, hvor du får lejlighed til at bringe din faglighed i spil, så vi skaber endnu bedre løsninger for Sparekassens kunder.

Om dig

Du har et stort kendskab til processerne bag de finansielle produkter og er en stærk spiller i produktions-arbejdet. Du arbejder selvstændigt, er proaktiv og struktureret. Du forstår at skabe gode kundeoplevelser og stræber efter at skabe de bedste resultater såvel selvstændigt som i teamet. Du løser opgaven, hvor behovet er, da ingen opgave er for stor eller for lille.

Du trives i en hverdag med en uformel omgangstone og forstår at skabe balance i dit bidrag til både en sjov og professionel hverdag for kunder og kolleger.

Du har naturligvis den finansielle uddannelse på plads og kommer fra en stilling som enten kunde-medarbejder eller kunderådgiver.

Sparekassen som arbejdsplads

Du vil i Herning afdeling blive en del af et stærkt hold med seks dygtige kolleger. Du får rig mulighed for udvikling og indflydelse på afdelingens resultater, da vi er sammen om at nå i mål. I Sparekassen har vi en decentral struktur, der giver dig stor indflydelse på dit arbejde, din dagligdag og din faglige udvikling. Samtidig er en uformel omgangstone og et stærkt internt sammenhold vores opskrift på et godt arbejdsmiljø.

I 2018 er Sparekassen Kronjylland blevet hovedsponsor for kvindelandsholdet i håndbold, så vi er godt på vej til at øge kendskabsgraden til Sparekassen på landsplan. Vi er landets største sparekasse og har i 2017 åbnet flere nye afdelinger. Du bliver således en del af en organisation i spændende udvikling og med høje ambitioner om kundetilfredshed.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsdirektør Ole K. Simonsen på
87 10 17 72 eller på mobil
26 87 93 56.

Ansøgning

Er dette stillingen for dig, så send hurtigst muligt din ansøgning til dette link. Vi holder samtaler løbende.