Studentermedhjælper til Virksomhedsanalyse

Studentermedhjælper til Kredit Virksomhedsanalyse

Er du på udkig efter et studiejob, hvor du får praktisk erfaring med læsning og forståelse af regnskaber og et bredt branchekendskab? Så er du måske Sparekassen Kronjyllands nye studentermedhjælper, som skal hjælpe med indtastning af regnskabsdata og øvrige administrative opgaver i Kredit Virksomhedsanalyse. Du får også mulighed for at analysere mindre virksomhedsengagementer.

Vi tilbyder et relevant studiejob i Danmarks største sparekasse på 12-15 timer om ugen fordelt på to ugentlige arbejdsdage på vores hovedsæde i Randers.

Din profil:

  • Du læser økonomi, finansiering eller lignende og har mindst tre år tilbage af dit studie
  • Du kan sætte dig ind i et større talmateriale og finde ind til essensen
  • Du er både nysgerrig og omhyggelig
  • Du trives med en del rutineprægede opgaver
  • Du er selvkørende, men ved også, at ingen spørgsmål er for dumme, når noget ikke giver mening, eller du kører fast

Jobbet består primært af indtastning af regnskabsdata af både mindre og stor kompleksitet, som skal indgå i et større analysearbejde. Du vil også få andre administrative opgaver, ligesom du selv får mulighed for at analysere mindre engagementer.

Sparekassen Kronjylland har studentermedhjælpere og andre unge kolleger i øvrige afdelinger. Vi kan derfor tilbyde et godt ungemiljø og har god erfaring med at være fleksible omkring eksamensperioder og at tilbyde flere timer i eksempelvis sommerferien.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til afdelingsdirektør i Kredit Virksomhedsanalyse, Hanne Bager Jacobsen, på mobil: 27 51 85 80.

Ansøgning
Send din ansøgning via dette link. Vi glæder os til at høre fra dig hurtigst muligt og holder løbende samtaler.