Erhvervsmedarbejder til Horsens

Erhvervsmedarbejder til Horsens

Den bedste kundeoplevelse – intet mindre! Er du erhvervsmedarbejderen, der kan leve op til det?

Så er du sikkert nysgerrig af natur, har et stort servicegen og kan med din viden på erhvervsområdet hurtigt vinde kundernes tillid.  

 

Din rolle

Dine primære opgaver vil være telefonisk kontakt med erhvervskunderne og produktionsopgaver for erhvervsområdet.

 

Jobbet kræver en tæt dialog med erhvervsrådgiverne, hvor du får lejlighed til at bringe din faglighed i spil. Du vil også få kontakt til blandt andet advokatkontorer, kreditforeninger og ejendomsmæglere, ligesom du får rig mulighed for at deltage i udadvendte aktiviteter. Du har her chancen for et alsidigt job med en stor berøringsflade.

 

Det er en forudsætning, at du er bankuddannet og har et godt kendskab til processerne bag de finansielle produkter samt erfaring med dokumentproduktion på erhvervsområdet. Har du lokalkendskab er det et ekstra plus.

 

Vi tilbyder

Vi har stor kundetilgang i Horsens og udvider erhvervsteamet. Vi spiller hinanden gode, og sikre et godt flow i afdelingen, så deadlines og opgaver nås med et smil på læben.

 

Du bliver en del af en afdeling i rivende udvikling, hvor du får mulighed for at være med til at forme teamet og vores holdånd. Du får indflydelse på din egen arbejdsdag og fuld opbakning til at skabe de bedste rammer for at nå afdelingens mål.  

 

Vi går benhårdt efter at blive det pengeinstitut, som både private og erhvervskunder i Horsens og omegn vælger til. Vi er placeret i et område med mange udviklingsmuligheder og et lokalsamfund, der vil os.

 

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Jesper Fogtmann Hansen på mobil: 26 87 92 92 eller HR Partner Lone Stampe på 26 87 29 85.

 

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.