Erhvervskundechef til Aalborg

Erhvervskundechef til ny fremadstormende afdeling i Aalborg

 

Ønsker du at stå i spidsen for et superskarpt erhvervsteam i vores afdeling i Aalborg, der netop er flyttet ind i spritnye lokaler?

 

Vi søger en inspirerende erhvervskundechef, der kan lede og skabe resultater gennem samarbejde, og som formår at udvikle holdet, så vi hele tiden yder den bedste rådgivning. Du brænder for at bidrage til de gode kundeoplevelser, og du ved, at service, hastighed, relationer og tilgængelighed er en forudsætning for erhvervskundernes tilfredshed.

 

Vil du stå i spidsen for holdet, er det vigtigt, at du:

• Mestrer kunsten at skabe relationer

• Har lysten og evnen til at være den bærende kraft på salgsfremmende aktiviteter og tiltag

• Kan give det nødvendige med- og modspil til erhvervskunder og kolleger

• Er initiativrig og bidrager med nye ideer og forslag, der kan udvikle os selv, vores afdeling eller forretning

• Er handlingsorienteret, ansvarlig i dit købmandskab og stærk i din kreditbehandling

• Kan lede med sparring og motivation og værne om det gode sammenhold i afdelingen

 

Din profil:

Vi forventer, at du har en bred faglig uddannelse suppleret med HD i regnskab/finansiering eller tilsvarende uddannelse. Samtidig er det vigtigt, at du har ledelseserfaring eller solid erfaring som erhvervsrådgiver med stor interesse for ledelse. Du har sandsynligvis allerede et stærkt lokalkendskab med netværk i Aalborg og det nordjyske, som du er dygtig til at bringe i spil i jagten efter nye gode kunder og samarbejdspartnere i hele Nordjylland.

 

I jobbet får du:

 

• Det ledelsesmæssige ansvar for to erhvervsrådgivere

• Salgsansvaret for erhvervsområdet i rollen som salgsleder

• Ansvaret for budgetter og resultater på området

• Ansvar for medarbejderudviklingen samt den daglige trivsel og motivation i gruppen

• Motiverede og ambitiøse kolleger i en succesfuld afdeling centralt i Aalborg

 

Vi tilbyder en arbejdsplads præget af samarbejde, faglig udvikling og lokal handlekraft. Afdelingen har kun halvandet år på bagen og har allerede en flot kundetilgang. Vi oplever stor henvisningslyst fra gode samarbejdspartnere og kunder, som kræver hurtig og god service fra dig og resten af erhvervsteamet på fire. Sammen med dem skal du fortsætte den gode udvikling og indfri vores fælles ambition om at styrke og udbygge Sparekassens erhvervsposition i Aalborg.  

 

Hos os får du en udfordrende stilling, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor vi har fokus på at nå målene i et uformelt arbejdsmiljø. Som en del af ledelsesteamet i Aalborg får du gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i en ny afdeling, vi fortsat er ved at bygge op.

Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Michael Søbygge på 61 65 60 53 eller områdedirektør Keld Jakobsen på 28 44 40 66. Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder løbende samtaler.

 

Om Sparekassen Kronjylland

Du kommer til at spille en vigtig rolle i landets 8. største pengeinstitut. Sparekassen Kronjylland har cirka 700 medarbejdere fordelt på 50 afdelinger, og de seneste år har vi åbnet flere nye afdelinger. Vi vægter den personlige rådgivning højt, og det er med til at give os både sektorens mest tilfredse kunder og landets mest tilfredse medarbejdere. Vi har nu mere end 165.000 kunder og er vokset markant de seneste år.