Rådgiver til privat og mindre erhvervskunder i Hammel

Rådgiver til privat og mindre erhvervskunder i Hammel

 

Vi søger en udadvendt rådgiver, der sammen med et stærkt og forretningsorienteret team ønsker at være med til at udbygge Sparekassen Kronjyllands markedsandel i Hammel.

 

I jobbet får du mulighed for at:

  • Rådgive mindre erhvervskunder samt være assisterende rådgiver for afdelingens to erhvervsrådgivere
  • Overtage en eksisterende portefølje, der med din indsats vil blive større
  • Deltage aktivt i opsøgende salgsaktiviteter over for nye potentielle erhvervskunder, i relevante erhvervsnetværk og til kundearrangementer mv
  • Arbejde selvstændigt med højt til loftet og forme din personlige udvikling

 

Vil du med på holdet, er det vigtigt, at du:

  • Kan give det nødvendige med- og modspil for at vinde kolleger og kunders respekt via en konstruktiv og løsningsorienteret tilgang
  • Er positiv, selvkørende og i stand til at møde kunderne i øjenhøjde
  • Har erfaring i at rådgive mindre erhvervskunder – eller har lyst til at lære det
  • Er handlekraftig og motiveres af at skabe resultater, der kan mærkes – både hos kunderne og i afdelingen.

 

Det er en forudsætning, at du er fagligt velfunderet og har 3-5 års erfaring i et pengeinstitut. Dine kredit kompetencer er gode, og i din kunderelation har du fokus på en grundig behovsafdækning, der sikrer kunderne økonomisk tryghed.

 

Du får ansvar og indflydelse

Vi tilbyder et job med ansvar og faglige udfordringer i en afdeling, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor du har indflydelse på afdelingens videre succes. Hos os kan du for alvor dedikere dig selv og din tid til det, du er bedst til; nemlig at rådgive kunderne, holde møder med dem og tiltrække nye gode erhvervskunder.

 

De seneste år er Sparekassen Kronjylland vokset markant og har åbnet flere nye afdelinger med fokus på den personlige rådgivning. Det er vi lykkedes så godt med, at efterårets EPSI-undersøgelse har slået fast, at vi har Danmarks mest tilfredse erhvervskunder blandt de individuelt målte banker. Vi er nu landets 8. største pengeinstitut, og analyse- og konsulentbureauet Great Place To Work har for nylig slået fast, at vi er Danmarks bedste store arbejdsplads.

 

Ansøgning

Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at ringe til afdelingsdirektør Tina Nordsted på mobil: 26 87 93 50 eller HR-partner Lone Kjær Stampe på: 26 87 29 85.

 

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende.