Erhvervsprofil til Esbjerg

Proaktiv erhvervsprofil  til Sparekassen Kronjylland - Esbjerg

Er du en resultatorienteret holdspiller med et godt drive, har du lyst til sammen med teamet fortsat at opbygge portefølje, og motiveres du af at give kunderne sublim rådgivning?

Ønsker du fortsat at udvikle dig – og måske med ledelse på sigt?

Så er du sikkert vores nye erhvervsprofil i Esbjerg.

Afdelingen i Esbjerg er en af Sparekassen Kronjyllands nye afdelinger fra 2017. Vi tilbyder rådgivning inden for områderne: Privat, Erhverv og Private Banking. Efter stor og positiv fremgang siden vi åbnede, leder vi nu efter endnu en erhvervsprofil med masser af drive.

Du vil indgå som en integreret og aktiv del af afdelingens erhvervsteam, med reference til afdelingsdirektøren. Din faglige ballast er ligesom dine personlige kompetencer afgørende i det samarbejde.

Dine primære opgaver bliver at:

  1. Opbygge og udbygge egen kundeportefølje
  2. Deltage i relevante netværk og understøtte lokalkendskabet til sparekassen

Vi tilbyder en udfordrende stilling, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen. Der skal være fokus på at nå målene i et uformelt arbejdsmiljø. Som en del af erhvervsteamet i Esbjerg får du gode muligheder for at udvikle dig både fagligt og personligt.


Din profil
Vi leder efter en kollega, der:

  1. Er udadvendt og tillidsskabende over for kunder og kolleger
  2. Er både handlingsorienteret og ansvarlig i dit købmandskab
  3. Opsøger dialog og formår at skabe et konstruktivt og udviklende samarbejde både internt og eksternt
  4. Har en høj faglighed – og stadig brænder for at udvikle dig

Vi forventer, at du er uddannet i pengeinstitut til at rådgive erhvervskunder, gerne suppleret med HD i regnskab/finansiering eller tilsvarende uddannelse. Har du nogle års erfaring er det fint – men   det vigtigste er at du fortsat har lyst til at udvikle dig – og drives af kunderelationen. For den rette profil vil der være mulighed for ledelse.

Ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Martin Nyborg-Lindinger på mobil 24 61 91 20

Send en motiveret ansøgning med CV til job@sparkron.dk mrk.: ”Esbjerg - erhvervsprofil”. Vi holder løbende samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland er blandt landets ti største pengeinstitutter, og vi er mere end 700 medarbejdere. Vi har en decentral struktur, der giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag.