Praktikant til IT

P-dag

 

PRAKTIKANT I SPAREKASSENS KRONJYLLANDS IT-AFDELING

 

Som praktikant i Sparekassen Kronjylland har du mulighed for at skabe dig en god platform for din karriere.

 

Du får chancen for at udfordre din teoretiske viden og løse praktiske opgaver inden for software udvikling samt deltagelse i tværgående forretningsmæssige projekter.

 

Som praktikant i IT-afdelingen er du med til at understøtte sparekassens forretning. Du vil få ansvar for egne opgaver. Du vil indgå i udviklingsopgaver på lige vilkår med dine kolleger.

Der vil naturligvis være oplæring inden for de værktøjer vi anvender i Sparekassen. Vi fastlægger dine opgaver ud fra dine interesser og kompetencer.

 
Eksempler på muligheder

  • designe software robotter til forretningen i anerkendt robotværktøj Kapow, hvor du er med til at udvikle robotter til automatisering af processer
  • designe front- eller back end i nyeste udviklingsværktøjer inden for .Net
  • deltage i tværgående forretningsmæssige projekter

 

I praktikperioden får du stor indsigt i vores arbejdsområder og har mulighed for at bygge ”skills” ovenpå de faglige kompetencer du kommer med fra din uddannelse.

 

Vi ser et fremtidigt potentiale i dig, og hvis du udfører dine opgaver med stor succes, vil vi sammen vurdere dine muligheder for et studiejob, når praktikperioden er slut.

 

Et praktikforløb hos os varer normalt ca. 20 uger og starter i august 2018 (start og slut tilpasses din uddannelse).

 

Sparekassen har

  • Flad organisation
  • Hurtig beslutningsvej
  • Medarbejderen har stor indflydelse på beslutninger
  • Organisationen med god kultur og udvikling

 

Praktikanten får

Mulighed for at komme i et praktikforløb i en organisation, hvor der er stor grad af medindflydelse på projekter. Der er ikke langt fra udvikler til slutbruger. Vi er en organisation med mange unge i uddannelsesstillinger, og du vil derfor få mulighed for at indgå i dette netværk (se bl.a. Sparkron Karriere på facebook).

 

Vi vil afholde ugentlige opfølgnings- og statusmøder, hvor vi følger op på dit forløb. Dette for at give det bedst mulige fundament og sikre, at vi arbejder i en retning som gavner både dig og Sparekassen.

 

Du er velkommen til at kontakte Carsten Rohde på tlf. 87 62 32 63 eller mobil 40 45 83 69, hvis du gerne vil vide lidt mere.

 

Ansøg her.