Funktionschef Kreditbevilling

Den rigtige kandidat kan hurtigt spore sig ind på essensen i kreditbevillingssager og har lyst til at forfølge denne disciplin inden for landbrugssegmentet og de mere risikotunge kunder. Du vil indgå i ledergruppen for kreditområdet og bliver en vigtigt strategisk partner inden for dit fagområde.

 

Din profil

 

Det er en forudsætning, at du er uddannet i pengeinstitut, og du har sandsynligvis suppleret din uddannelse, så du har en HD eller er cand.merc. Du skal have erfaring med kreditbevilling af egen portefølje i penge- eller realkreditinstitut og derfor være vant til selvstændigt at træffe beslutninger. Dit analytiske overblik er krydret med sund fornuft, og du ved, hvornår nok er nok. Du evner at gå i detaljen og træffe beslutning på et oplyst grundlag med godt overblik.

 

Da du får et tæt samarbejde med kunder, kolleger og samarbejdspartnere, skal du være velformuleret, så du kan argumentere for dine holdninger og stå fast i en diskussion. Samtidig skal du være til at flytte, når du bliver mødt af stærkere argumenter.

 

Har du erfaring med landbrugskunder eller andre kunder med høj kompleksitet, er det klart en fordel, men ikke et krav. Det vigtigste er, at du har lysten og evnerne til at udvikle spidskompetencer inden for bevilling i landbrug og risikotunge kunder med høj kompleksitet. Du skal ligeledes proaktivt deltage i udvikling af fagområderne, såvel stratetisk som operationelt.

 

Dine primære opgaver bliver:

 

•at udføre bevilling af kreditindstillinger på landbrugskunder og øvrige risikotunge erhvervssager med høj kompleksitet

•at være den primære kontakt til de kreditansvarlige i afdelingsnettet samt indgå i den daglige kreditsparring

•løbende uddannelse og sparring af kolleger i Kredit og den øvrige organisation

•i mindre omfang deltage i kundemøder

•aktiv spiller i ledergruppen med dit fagansvar

 

Vi tilbyder

 

Vi tilbyder dig en stilling som funktionschef for Kreditbevilling med særligt fokus på landbrug og risikotunge engagementer i Danmarks 8. største pengeinstitut. Her får du rig mulighed for en bred berøringsflade og for at udvikle dig i et fagligt stærkt miljø. Sparekassen Kronjyllands afdeling for kreditbevilling har til huse på hovedsædet i Randers og er opdelt i de tre hovedområder Kredit Bevilling, Virksomhedsanalyse og Insolvens. Kredit Bevilling er inddelt i tre fagområder: Privat, erhverv og risikotunge kunder/landbrug. Du bliver et vigtigt medlem af ledergruppen på kreditområdet og får reference til områdedirektøren for Kredit.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdedirektør for Kredit, Sigurd Simmelsgaard på mobil: 26 87 93 45.

 

Vi forventer, at holde samtaler i uge 26 og 27.

Ansøgningsfrist: 20. juni 2019