Forretningsudvikling - Finansielle Markeder

Projektleder til Finans Udvikling & Administration i Danmarks 8. største pengeinstitut

 

Kan du både styre og lede projekter og samtidig forretningsudvikle? Og har du erfaring fra de finansielle markeder eller fra forretningsudvikling til dem? Så er du måske vores nye projektleder til Finans Udvikling & Administration på Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers.   

Du vil få ansvaret for at drive projekter, som binder forretningsudvikling, lovgivning og it sammen inden for kapitalmarkedsområdet i Sparekassen. Du kommer derfor til at arbejde tæt sammen med forretningsspecialister på tværs af Sparekassen og med vores datacentral SDC.

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Som projektleder hos os får du en unik mulighed for at styre og lede projekter lige fra opstart og frem til idriftsættelse kombineret med muligheden for at bidrage med forretningsudvikling.

Du bliver et vigtigt bindeled og skal arbejde tæt sammen forretningsspecialister på tværs af Sparekassen og med SDC. Både blandt kollegerne og hos SDC finder du gode sparringspartnere.

Ansvarsområder og opgaver

Du vil særligt være tilknyttet vores Back Office og de udviklings-, sektor og lovgivningsprojekter, som relaterer sig hertil. I vores Back Office afvikler vi fonds, valuta og derivater.

Derudover skal du deltage i løbende arbejdsopgaver samt øvrige projekter, som Finans Udvikling & Administration driver. Du får blandt andet ansvaret for at sikre, at organisationen løbende er opdateret med information om kommende og igangværende relevant lovgivning inden for kapitalmarkedsområdet. Du kommer også til at bidrage til at forme regulative krav til de rigtige løsninger, mens du har fokus på deadlines, forretningsmæssige krav og på at skabe værdi og konkurrencemæssige fordele.

Hvem er vi på udkig efter?

Det en fordel, hvis du har:

• Erfaring som projektleder

• Arbejdet med og har kendskab til regulative områder som EMIR og MiFID

• Økonomisk indsigt med en baggrund som for eksempel cand.merc. eller cand.oecon.

• Flair og interesse for it-løsninger

• Interesse for både projektledelse og forretningsudvikling og kan bidrage inden for begge

• Erfaring inden for de finansielle markeder

 

Da din hverdag bliver præget af forskellige opgaver og projekter, er det vigtigt, at du motiveres af et aktivt miljø, trives med forandringer og er god til at samarbejde og kommunikere. Du er handlekraftig, udadvendt og formår at gøre det komplekse simpelt, når du vidensdeler.

 

Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, kan du kontakte funktionschef for Finans Udvikling & Administration, Morten Neubert på telefon 26879298.

Vi vil gerne høre fra dig inden hurtigst muligt og holder løbende samtaler.

Søg jobbet her.

 Om Sparekassen Kronjylland

Sparekassen Kronjylland er Danmarks største sparekasse, og vi er cirka 700 ansatte fordelt på 50 afdelinger rundt i landet. Mens andre store banker centraliserer og samler i callcentre, går vi den modsatte vej, åbner nye afdelinger og tilbyder vores kunder en personlig rådgiver. Vi kan se, at det både giver de mest tilfredse kunder og tilfredse medarbejdere, ligesom Sparekassen er vokset markant de seneste år. Du bliver dermed en del af en flad organisation i spændende udvikling.