Erhvervsrådgiver til Roskilde

Vi åbner i Roskilde – vil du være med?

 

Vi søger erhvervskundechef, kunderådgivere, erhvervsrådgiver, erhvervs- og kundemedarbejder

 

Danmarks største sparekasse kommer nu til Roskilde, hvor vi åbner en ny afdeling. Hvis du vil opleve pionerånden ved at åbne noget nyt, mærke fornemmelsen af at skabe en succes og blive en del af et hold med samme mål, så har du nu chancen. Sparekassen Kronjylland har de seneste år åbnet flere nye afdelinger, så du og dine kolleger får masser af opbakning fra organisationen, samtidig med der lokalt er en meget høj grad af frihed til, at du og dine kolleger kan skabe lige præcis den afdeling, der bedst passer til Roskilde.

 

Du kan læse mere om åbningen i Roskilde i vores pressemeddelelse her.

https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/sparekassen-kronjylland-abner-afdeling-i-roskilde?publisherId=10864857&releaseId=13622095

 

 

Mange banker sender deres kunder i callcentre. Det gør vi ikke. Vi tror fortsat på den personlige rådgivning og mødet mellem mennesker. Som medarbejder er det derfor helt afgørende, at du kan lide at tale med kunderne og er naturligt nysgerrig på andre mennesker. Mennesker og relationer er nemlig nøgleord for os.

 

Derfor er det også helt naturligt, at vi endnu ikke ved præcis, hvor i Roskilde afdelingen kommer til at ligge. Vi begynder nemlig med menneskene. Vi har allerede vores afdelingsdirektør og privatkundechef, men vi har brug for minimum seks medarbejdere mere. Vi søger derfor en erhvervskundechef, en erhvervsrådgiver, to kunderådgivere, en erhvervsmedarbejder og en kundemedarbejder. Fælles for alle er udover det menneskelige, at fagligheden naturligvis skal være i orden. Kompetent og ordentlighed er kerneværdier for os, da kunderne skal kunne stole på den rådgivning, de får. I Sparekassen er det sådan, at du som rådgiver aldrig må råde kunderne til at købe et produkt, de ikke har brug for. Derfor har vi eksempelvis heller ikke individuelle salgsmål, men fokuserer på kundetilfredshed.

 

Erhvervskundechef:

Som leder i Sparekassen Kronjylland er du ambitiøs, passioneret, nysgerrig og skaber resultater gennem samarbejde. Din dialogform er tillidsskabende, og du bruger feedback til at udvikle og motivere.

 

Rådgiver:

Udover fagligheden er det selvfølgelig helt afgørende, at du særligt som rådgiver formår at skabe din egen portefølje. Du skal være opsøgende samt have, skabe og bruge dit netværk til at få nye kunder. Det giver en enorm energi i en afdeling, når alle skal ud i marken at skabe en portefølje, men det kræver selvfølgelig også mod. Til gengæld tør vi godt love, at arbejdet med at etablere den nye afdeling bliver en utrolig spændende tid i dit arbejdsliv.

 

Support:

Som erhvervs- og kundemedarbejder er fagligheden også afgørende. Kunderne skal kunne stole på, at der ikke er fejl i de ting, de får, ligesom du skal løse opgaverne, så rådgiverne kan bruge mest muligt tid på at holde møder med kunderne. Derudover har du en vigtig opgave i ofte at være det første ansigt, kunderne møder, når de kommer ind i afdelingen, ligesom du har opgaver i forhold til at booke møder og sikre gode kundeoplevelser. Det giver en afvekslende hverdag, hvor du er helt central for afdelingens succes.

 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte områdedirektør Morten Højbjerg Damm på mobil: 26 87 92 80. Vi glæder os til at høre fra dig og holder løbende samtaler.

 

 

Du søger her:

 

Erhvervskundechef:

 

Kunderådgiver:

 

Erhvervsrådgiver:

 

Kundemedarbejder:

 

Erhvervsmedarbejder:

 

 

 

Ansvar og udfordringer på Europas bedste arbejdsplads

Vi er Danmarks 8. største pengeinstitut, og der venter dig mere end 700 kolleger fordelt på cirka 50 afdelinger i Jylland, Odense og på Sjælland.

Du bliver en del af en flad organisation, hvor vi har succes med at vokse, åbne nye afdelinger og have fokus på de personlige relationer. Hos os ringer kunderne ikke til et callcenter, men direkte til deres rådgiver. Vi vægter nemlig den personlige rådgivning højt, og det er med til at give os sektorens mest tilfredse kunder – for andet år i træk (ifølge det anerkendte analysebureau EPSI). Men også medarbejdere, der trives og er glade for at gå på arbejde. Vi er således blevet kåret til Europas bedste arbejdsplads af Great Place to Work.

Vores decentrale struktur giver dig stor indflydelse på dit arbejde og din dagligdag. Som garantsparekasse er vi selvejende. Det betyder blandt andet, at vi ikke har aktionærer, der skal have del i Sparekassens overskud. Det gør, at vi kan tænke mere langsigtet, ligesom det giver os stor frihed til at gøre en forskel i de lokalsamfund, hvor vi har vores kunder.