Studentermedhjælper til Virksomhedsanalyse

Studentermedhjælper til Kredit Virksomhedsanalyse

 

Er du på udkig efter et studiejob, hvor du får praktisk erfaring med læsning og forståelse af regnskaber og et bredt branchekendskab? Så er du måske Sparekassen Kronjyllands nye studentermedhjælper, som skal hjælpe med indtastning af regnskabsdata samt analyse af mindre erhvervsengagementer.

 

Vi tilbyder et spændende studiejob i Danmarks største sparekasse på 12-15 timer om ugen fordelt på to ugentlige arbejdsdage på vores hovedsæde i Randers.

 

Du er måske den rette, hvis..

  • Du er i gang med en relevant akademisk uddannelse (for eksempel økonomi eller finansiering) og har to til tre år tilbage af dit studie
  • Du kan sætte dig ind i et større talmateriale og finde ind til essensen
  • Du er både nysgerrig og omhyggelig
  • Du trives med en kombination af rutineprægede og mere komplekse opgaver
  • Du er selvkørende, men ved også, at ingen spørgsmål er for dumme, når noget ikke giver mening, eller du kører fast
  •  

Det kan du glæde dig til

Din rolle bliver at understøtte afdelingens analytikere ved indtastning af regnskabsdata samt analyse af mindre erhvervsengagementer. Du vil også få andre administrative opgaver på ad hoc basis.

Du bliver en del af en fantastisk afdeling på ni kompetente og hjælpsomme kolleger. Sparekassen har mange studentermedhjælpere og medarbejdere under uddannelse, og vi kan derfor tilbyde et godt arbejdsmiljø, mens du studerer. Vi er naturligvis fleksible omkring eksamensperioder og kan ofte tilbyde flere timer i eksempelvis sommerferien.

 

Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at ringe til afdelingsdirektør i Kredit Virksomhedsanalyse, Hanne Bager Jacobsen, på mobil: 27 51 85 80.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgnings hurtigst muligt – vi holder løbende samtaler. Vi håber, at den rette kandidat har mulighed for at starte med at arbejde fuld tid (37 timer om ugen) i to uger i august til intensiv oplæring. Fra 1. september bliver arbejdstiden to dage om ugen.

 

Ansøgningsfrist: 2. august 2021