IT-konsulent

Har du lysten og evnerne til at være IT-konsulent i Danmarks største sparekasse? Og vil du være med til at stå i spidsen for vores change- og deployments procedurer? Så er du måske vores nye kollega i IT-udviklingsteamet på Sparekassen Kronjyllands hovedsæde i Randers.


Dine primære opgaver bliver:

· Databaseadministration af Sparekassens MS SQL databaser

· Deployment af Sparekassens egenudviklede løsninger

· Scriptudvikling i VB, .net, SQL og Excel

IT-konsulent

 

 

Vi forventer, at du:

· Er uddannet datamatiker, IT- eller informationsteknolog på bachelorniveau eller har anden relevant uddannelse

· Har erfaring med databaseadministration på SQL og erfaring med scriptudvikling

· Er struktureret, har høje ambitioner og kan arbejde selvstændigt  

· Er serviceminded og tålmodig, når du samarbejder med kolleger på tværs af organisationen om at skabe de bedste løsninger til vores kunder

Derudover er det en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til et eller flere af disse områder: Windows servere, Cisco-baseret netværksudstyr, IP-telefoni, videokonferencesystemer, Notes og MS Office. Det er også en fordel, hvis du har erfaring med projektstyring.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende stilling i udviklingsteamet i vores IT-afdeling, hvor du får gode kolleger at sparre med og rig lejlighed til at udvikle dig og sætte dit eget præg på opgaver og arbejdsdag. Vi har fået flere drifts- og udviklingsopgaver fra Sparekassens afdelinger. Derfor ønsker vi at få dig med på holdet. Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med den øvrige forretning omkring udviklingen på IT-området, og du får derfor et unikt indblik i forretningsprocesserne i Danmarks 8. største pengeinstitut.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør i IT Carsten Rohde på tlf.: 87 62 32 63/40 45 83 69 eller HR-partner Mette Møller Eriksen på: 26 87 92 84.

Send din ansøgning senest 23. juni. Vi forventer at holde samtaler i uge 26 og 27.

Søg jobbet her.

 

Om Sparekassen Kronjylland

Du bliver en del af en sparekasse, der de seneste år har åbnet flere nye afdelinger, og som er vokset betydeligt med fokus på den personlige rådgivning. Vi er cirka 700 medarbejdere, og vores kunder er ifølge efterårets EPSI-undersøgelse af de danske banker blandt de mest tilfredse. Derudover har vores medarbejdere og Great Place to Work kåret os til en af Danmarks bedste arbejdspladser.