Privatkundechef til Silkeborg og Herning

Vi vil være førstevalget for mange flere kunder i Herning og Silkeborg. Vi søger derfor en stærk lokal profil, der vil tage del i missionen, og som vil være med til at udleve de høje ambitioner som privatkundechef i både Herning og Silkeborg.

 

Du bliver privatkundechef for i alt otte kunderådgivere og fem kundemedarbejdere fordelt på de to afdelinger. Det er derfor afgørende, at du kan lede dine medarbejdere med nærvær, motivation og sparring – selv på distancen.

 

I samarbejde med afdelingsdirektøren vil du få:

•Det ledelsesmæssige ansvar for privatkundegruppen

•Ansvaret for medarbejderudviklingen og for gruppens trivsel

•Salgsansvaret for privatområdet i rollen som salgsleder og sparringspartner

•Ansvar for resultater og budgetter på privatområdet

•Ansvar for implementering og optimering af processer i privatgruppen

•Medansvar for at udbygge vores synlighed og udvikling i Herning og Silkeborg

 

Din profil

 

Du har erfaring med at lede og skabe resultater gennem samarbejde og formår at udvikle dine medarbejdere, så de hele tiden yder den bedste rådgivning. Du kan trække på en bred bankuddannelse og har stærke kompetencer på privatområdet og på kredit. Derudover er det afgørende, at du har et stærkt lokalkendskab til Herning-Silkeborg-området.  

 

Vi forventer derudover, at du:

•Bidrager med positiv energi og er tillidsskabende over for kunder og kolleger

•Er en god kommunikatør, der kan sikre et højt fagligt informationsniveau og konstruktiv feedback

•Har lysten og evnen til at være den bærende kraft på salgsfremmende aktiviteter og tiltag

•Motiveres af at drive forandringsprocesser og selv bidrager med nye ideer

•Har fokus på at fastholde det gode samarbejde i begge afdelinger – og på tværs af dem

 

Vi tilbyder

 

Her har du chancen for et spændende lederjob med store udviklingsmuligheder i to vækstafdelinger, hvor høj kundetilfredshed og medarbejdertrivsel er i fokus. Muligheden for en stærk fælles ledelse for de to afdelinger har netop meldt sig – en ledelse, som du bliver en vigtig del af. Den forstærkning kan du læse mere om her.

 

I Sparekassen Kronjylland tør vi skille os ud. Vi åbner nye afdelinger og vægter den personlige rådgivning højt, mens mange af de større banker samler i callcentre. De seneste år har vi været blandt de pengeinstitutter, der har fået flest nye kunder. Derfor er vi i dag Danmarks 8. største pengeinstitut, og vi er cirka 700 medarbejdere. Ifølge en EPSI-undersøgelse af de danske banker er vores kunder blandt de mest tilfredse – og vores medarbejdere har kåret os til en af Danmarks bedste arbejdspladser. Du får derfor en vigtig rolle i en organisation i spændende udvikling.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør i Herning og Silkeborg, Henrik Albæk på telefon: 42 13 76 03 eller HR-partner Lone Kjær Stampe på: 26 87 29 85.

 

Send din ansøgning senest 14. august. Vi forventer at holde samtaler løbende i august måned.

 

Ansøgningsfrist: 30. august 2019