Ungerådgiver Aarhus Nord

Vil du være en del af vores team af ungerådgivere i Aarhus Nord?

 

Sparekassen har en ambition om at være førstevalget for unge kunder i studiemiljøet i Aarhus. Vi er godt i gang med at sætte et markant aftryk og øge vores synlighed på området, og vi mangler nu flere gode kræfter på holdet.

 

Om jobbet

Som ungerådgiver bliver du en del af et nyt strategisk tiltag i Sparekassen, hvor vi arbejder målrettet for at indfri vores høje ambitioner om mange nye unge kunder. Det vil ske i samarbejde med kollegaer fra afdelinger og stabe. Det er derfor vigtigt, at du er god til at samarbejde og kan bidrage med nye ideer og gennemføre planlagte aktiviteter – også uden for normal arbejdstid.

Du bliver frontløber med en stor organisation bag dig.

 

Om dig

Vores team har allerede et års erfaring med at arbejde fokuseret med unge kunder. For at sikre den fortsatte succes søger vi endnu en udadvendt kollega, der kan lide at være opsøgende og gå forrest, når vi skal udleve Sparekassens kundeløfter. Du er en dygtig rådgiver eller godt på vej til at blive det, for du må gerne være nyuddannet. Har du bestået ”Den Kompetente Rådgiver”, er det bare et yderligere plus.

 

Om os

Din hverdag vil udspille sig i et ungt miljø med fire kunderådgivere og et antal studentermedhjælpere. Stillingen giver rig mulighed for personlig og faglig udvikling i en spændende og udfordrende hverdag, hvor vi arbejder ud fra tillid, sparring og feedback. Afdelingen er stadig på vej, og du vil få mulighed for aktivt at bidrage til udviklingen – både når det gælder nye kunder, det gode arbejdsmiljø og den spændende vækstplan i området.

 

Har du lyst og energi til at blive en succes blandt unge i Aarhus? Så glæder vi os meget til at høre fra dig.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Per Bang Danielsen på e-mail: pbd@sparkron.dk, telefon: 87 39 15 21 eller mobil: 26 30 17 89.

 

Om Sparekassen

Vi tilbyder dig en vigtig plads i en organisation, der tør skille sig ud. De seneste år er vi vokset betydeligt ved at åbne nye afdelinger og vægte den personlige rådgivning højt. Det har gjort, at vi i dag er Danmarks 8. største pengeinstitut, har 51 afdelinger og er cirka 700 medarbejdere. Ifølge den mest anerkendte undersøgelse af de danske banker, EPSI, er vores kunder blandt de mest tilfredse – og vi er af Great Place to Work kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser.