Studentermedhjælper til Juridisk Rådgivning & Support

Studiejob til cand.jur. studerende

 

Er du på udkig efter et studierelevant job, hvor du bliver udfordret og får mulighed for at udvikle dig? Så har du lige nu chancen for at supplere dit jurastudie med praktisk erfaring fra den finansielle sektor.

 

I Danmarks største sparekasse går vi op i, at vi er respekteret for den måde, vi driver vores virksomhed, og her er det selvfølgelig afgørende, at vi lever op til vores ansvar og gældende lovgivning. Det kræver blandt andet, at vi har styr på vores forretningsgange, sagsbehandling, klagehåndtering og samarbejde med eksempelvis politiet. Det er vi på udkig efter en studerende, der kan hjælpe vores jurister med på Sparekassens hovedsæde i Randers.

 

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Løbende oprettelse af sager og sagsforberedelse
  • Løbende arkivering af sager
  • Forberedelse og sikring af videoovervågning m.v.
  • Håndtering af editionskendelser  
  • At lave udkast til politianmeldelser
  • Gennemgang af relevante afgørelser
  • Undersøgelsesopgaver i forbindelse med sager
  • At hjælpe med ajourføring og optimering af relevante forretningsgange

 

Du er sandsynligvis den rette, hvis…

Vi forestiller os, at du er cand.jur. studerende på eksempelvis 2. eller 3. år af dit studie. Da du kommer til at dykke ned i mange forskellige opgavetyper, er det vigtigt, at du arbejder struktureret, har sans for detaljen og kan lide at have mange bolde i luften. Det er afgørende, at du fungerer både selvstændigt og som en del af et team, og da du efterhånden får en bred kontaktflade både internt og eksternt, må du også gerne være god til at kommunikere med forskellige samarbejdspartnere mundtligt og på skrift.   

 

Det kan du glæde dig til

Vi tilbyder et relevant studiejob, hvor du får eftertragtet erfaring fra den finansielle sektor. Du får gode kolleger at sparre med og bliver en del af landets 8. største pengeinstitut, Danmarks bedste arbejdsplads og pengeinstituttet med de mest tilfredse kunder. Vi har over 700 ansatte og er en organisation med en stor grad af medindflydelse på projekter og opgaveløsning. De seneste år har vi oplevet stor kundetilgang og øget kundetilfredshed, ligesom vi har åbnet flere nye afdelinger.  

 

Vi kan tilbyde et godt ungt miljø (se for eksempel Sparkron Karriere på Facebook) og har god erfaring med at være fleksible omkring eksamensperioder og at tilbyde flere timer i eksempelvis ferieperioder.

 

Som udgangspunkt forestiller vi os, at du har en arbejdsuge hos os på 6-8 timer ugentligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefjurist og advokat Ole Møller på 26 87 93 43 i uge 31.

 

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning med CV senest 02.08.2020. Vi forventer at holde samtaler i løbet af uge 32 eller 33.

 

Ansøgningsfrist: 2. august 2020