Studentermedhjælper til Governance

Studentermedhjælper til Governance

Er du nysgerrig på, hvordan vi arbejder med at forebygge hvidvask og terrorfinansiering i Danmarks 8. største pengeinstitut? Og er du sulten efter at bringe dine juridiske kompetencer i spil i praksis? Så er du måske vores nye studentermedhjælper i Governance.

Governance er en nyere afdeling i Sparekassen Kronjylland, der tæller 10 kolleger og består af funktionerne: Governance, compliance, risikostyring, AML og controlling. Her får du rig mulighed for personlig og faglig udvikling i et spændende miljø med kolleger, der er vant til indbyrdes vidensdeling og til at samarbejde med hele organisationen.

Du kommer primært til at deltage i:

• Behandlingen af mistænkelige transaktioner

• Underretninger til SØIK

• Rådgivning og sparring med afdelingerne omkring mistænkelig adfærd og transaktioner relateret til hvidvask og terrorfinansiering

• Sparring og spørgsmål fra afdelingerne i forbindelse med onboarding af nye kunder og kundekendskabsprocedure

 

 

Hvem er vi på udkig efter?

Du studerer jura, erhvervsjura eller er i gang med en økonomisk uddannelse med fokus på risikostyring og/eller compliance og har herigennem et godt teoretisk indblik i lovgivning eller risikostyring. Det er en fordel, hvis du er i gang med slutningen af din bachelor eller lige startet på din kandidat.

Derudover kan du sige ”tjek" til følgende om dig selv:

• Har en naturlig nysgerrighed og kritisk sans

• Er tryg ved at træffe selvstændige beslutninger

• Arbejder struktureret og detaljeorienteret

• Er i stand til at håndtere fortrolige oplysninger

 

Vi forestiller os, at du kan arbejde cirka 10-15 timer om ugen.

Du får arbejdsplads på vores hovedsæde i Randers. Her venter dig et studierelevant job, der giver dig eftertragtet specialistviden og klæder dig godt på til et fremtidigt job i den finansielle sektor. Vi tilbyder dig gode muligheder for faglig og personlig udvikling og en bred kontaktflade i et pengeinstitut med høj kunde- og medarbejdertilfredshed.  

Vi har stor erfaring med at være fleksible omkring eksamensperioder og at tilbyde flere timer i eksempelvis sommerferien.

Vil du vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør for Governance Rikke Dresing på telefon: 87 62 38 15 eller HR-partner Mette Møller Eriksen på: 89 12 25 61.

 

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig og skal have din ansøgning med CV senest 16. august. Vi forventer at holde samtaler i uge 35.