Kunderådgiver til Bjerringbro

Kunderådgiver til Bjerringbro

 

Vil du være kunderådgiver for en portefølje af privatkunder i Bjerringbro, hvor du får frihed under ansvar til at skabe de bedste kundeoplevelser gennem en tæt kundekontakt? Vi får mange nye kunder – vil du være med til at tiltrække endnu flere gode kunder? Så er du godt på vej til at blive en del af Danmarks 8. største pengeinstitut.  

 

Jobbet kræver, at du har energi og lyst til at være med i et højt tempo i en velfungerende afdeling, hvor du og dine kolleger er sammen om at nå afdelingens mål. I afdelingen har vi en fin blanding af private kunder, erhverv og mindre erhverv.  Du får ansvaret for at rådgive og udbygge en eksisterende portefølje af gode privatkunder.

 

Om dig

Du er en ambitiøs kunderådgiver, der selvstændigt kan håndtere alle sider af privatkundens økonomi. Du har gennem flere års erfaring som rådgiver succes med at skabe langvarige relationer med kunderne og synes, at det er sjovt at være med til udadvendte aktiviteter i jagten på nye privatkunder. Din naturlige nysgerrighed gør, at du i det hele taget trives og lykkes med at åbne døre til nye kunder og til at udvide forretningerne med de eksisterende.

 

Du har let til smil og bidrager til den gode stemningen i afdelingen. Du er således en pålidelig og vellidt kollega, der brænder for fælles succes og gensidig sparring og inspiration i hverdagen. Ny teknologi ser du som en medspiller, og du må meget gerne have flair for IT.

 

Dine primære opgaver:

  1. Proaktiv rådgivning på højt niveau med udgangspunkt i kundernes behov
  2. Bringe dig selv samt dit og kundernes netværk i spil for at tiltrække nye gode privatkunder
  3. Deltage i kundeaktiviteter i og uden for afdelingen

Spændende stilling i Danmarks største sparekasse

Hos os har du for alvor mulighed for at dedikere dig selv og din tid til at give kunderne en god rådgivning og tiltrække nye. Mange administrative opgaver og mødebooking klarer kundemedarbejderne nemlig for dig. 

Vi tilbyder dig en vigtig plads i en organisation, der tør skille sig ud. De seneste år er Sparekassen Kronjylland vokset betydeligt ved at åbne nye afdelinger og vægte den nære, personlige rådgivning højt. Det har gjort, at vi i dag er Danmarks 8. største pengeinstitut, har 51 afdelinger og er cirka 700 medarbejdere.

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Jesper Elkjær på telefon 87 51 12 51.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

Søg jobbet her.