Kunderådgiver til Vorbasse

Kunderådgiver til Vorbasse

Den bedste kundeoplevelse – intet mindre! Det søger vi en kunderådgiver, der kan give privatkunderne i Vorbasse. Du er derfor nysgerrig af natur, ønsker en tæt kundekontakt og kan med din viden på privatområdet hurtigt vinde kundernes tillid.  

Du er en fagligt stærk kunderådgiver, der selvstændigt kan håndtere alle sider af privatkundens økonomi. Samtidig er du en vellidt kollega, der brænder for fælles succes og gensidig sparring og inspiration i hverdagen. Du har succes med at skabe langvarige relationer med kunderne og synes, det er sjovt at være med til udadvendte aktiviteter i jagten på nye privatkunder. Derudover tør du tage ansvar og gå forrest i at sikre, at vi lever op til vores kundeløfter.

Den finansielle uddannelse har du på plads, ligesom du har erfaring som rådgiver for egen portefølje og er vant til at bevare overblikket, når det går stærkt.

Vi tilbyder et udviklende job, du selv kan sætte dit præg på, frihed under ansvar, egen portefølje og motiverede kolleger, der hver dag møder ind med en positiv tilgang og stor tiltro til hinanden. Vi tilbyder en vigtig plads i et pengeinstitut, der har åbnet flere nye afdelinger. Et pengeinstitut, der ønsker at være en vigtig lokal medspiller, og som går efter kundevækst gennem langvarige relationer med kunderne.

En arbejdsplads, hvor vi skaber succes sammen

I Vorbasse kommer du til at indgå i et team med 12 engagerede kolleger. Vi har en stærk holdånd og er sammen om at skabe en fælles succes for afdelingen.
Hos os har du for alvor mulighed for at dedikere dig selv og din tid til kunderne. Vi har nemlig en overordnet arbejdsfilosofi, der gør, at du og afdelingens øvrige rådgivere bruger tiden på det, I er bedst til: at sikre kunderne en god rådgivning.


Vorbasse afdeling yder både privat- og erhvervsrådgivning. Vi har tilknyttet specialister inden for investering og pension, så vi i samarbejde kan tilbyde vores kunder den bedste rådgivning.

Vi er lokalt forankrede i Vorbasse og de omkringliggende byer og støtter op om områdets forenings- og kulturliv. Det er vigtigt for os, at vi er en aktiv del af lokalsamfundet.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør H.C. Christensen på mobil: 2165 2692

Ansøgning
Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

Send ansøgning.