Kunderådgiver til Lyngby

Kunderådgiver til Lyngby

 

Har du lyst til nye udfordringer – og fuld fokus på kunden? Så har vi lige nu et spændende rådgiverjob med tilfredse kunder og ambitiøse kolleger i vores afdeling i Lyngby.

 

Vi er på udkig efter dig, der ikke kun er god til privatøkonomi, men også til mennesker. Det er nemlig afgørende, at du ønsker at gøre en forskel for vores kunder og vil bidrage til, at de fortsat er Danmarks mest tilfredse.

 

Vi tilbyder dig en vigtig rolle i vores afdeling i Lyngby og håber, at du har lyst til at udvikle dig sammen med os og resten af Sparekassen Kronjylland. Vores afdeling er seks år gammel og har gode udsigter til fortsat vækst. Det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig, fagligt stærk og har lyst til at finde de helt rigtige løsninger til den enkelte kunde.

 

Alt efter dine kompetencer og interesser har du både mulighed for at overtage og udbygge en eksisterende portefølje af privatkunder og dermed i høj grad dedikere dig selv og din tid til rådgivning af kunderne og/eller at arbejde mere opsøgende i arbejdet med nye kunder i samarbejde med én af vores opsøgende rådgivere - og at rådgive disse. Det afgørende er, at du er god til at skabe stærke relationer og er god til at rådgive om alt fra bolig til pension og investering.     

 

I jobbet kan du glæde dig til:

 

• At bringe dig selv, din faglighed og dit kredithåndværk i spil hver dag. Når du rådgiver privatkunderne, får du brug for din viden om alle facetter af privatområdet

• At blive ansvarlig for en kundeportefølje og dens udvikling – eller for at arbejde med nye potentielle kunder og opbygge en ny portefølje. Uanset dit primære fokus, er det vigtigt, at du er nysgerrig og opsøger nye forretningsmuligheder

• Med din gode energi at bidrage til forretningen og teamet. Måske har du endda nye idéer

• At deltage i - og have indflydelse på - aktiviteter i og uden for afdelingen

• At være en del af et ambitiøst hold, hvor vi både kan lide at spille hinanden endnu bedre og at have det sjovt, mens vi skaber gode kundeoplevelser

 

Du er sandsynligvis den rette til holdet, hvis….

 

Du har den finansielle uddannelse på plads og har sandsynligvis flere års erfaring med at rådgive privatkunder, så du ubesværet kan udfordre kunderne og ud fra deres ønsker og behov finde de rigtige løsninger. Din udadvendte og tillidsvækkende facon gør det i det hele taget let for dig at komme i dialog med kunder og kolleger og at opbygge værdifulde relationer. Det får du brug for både, når du giver kunderne en god rådgivning, bringer dit netværk i spil og deltager i kundevendte aktiviteter.

 

Du er handlekraftig og motiveres af at skabe resultater, der kan mærkes – både hos kunderne og i afdelingen. I jobbet får du rig mulighed for at få indflydelse på din egen arbejdsdag og at påvirke afdelingens fortsatte udvikling.

 

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at ringe til afdelingsdirektør Søren Bøgh Berg på: 88 72 97 81 eller HR-partner Mette Møller Eriksen på: 26 87 92 84.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt og holder samtaler løbende.