Afdelingsdirektør til Slagelse

Afdelingsdirektør med stærk erhvervsprofil til Slagelse

 

Vil du skabe succes gennem dygtige og engagerede medarbejdere – og kan du styrke vores erhvervsposition i Slagelse? Vi er på udkig efter en inspirerende afdelingsdirektør, som sammen med resten af afdelingen kan skabe resultater i Danmarks 8. største pengeinstitut.

Du kommer til at stå i spidsen for en velfungerende afdeling og skal sammen med privatkundechefen lede medarbejderne, så de fortsat spiller hinanden gode og leverer en høj kundetilfredshed. Afdelingen er kommet succesfuldt fra start ikke mindst på privatsiden, og vi ønsker nu at styrke vores erhvervsindsats i Slagelse og omegn, hvor vi ser et stort potentiale. Her kommer du til at spille en afgørende rolle, og det er derfor vigtigt, at du har et solidt kendskab til Midt- og Vestsjælland og har et stærkt erhvervsnetværk i området. Din faglige ballast og din stærke kundefokus er afgørende for videreudvikling af afdelingen. Med dig på holdet vil vi også ansætte en erhvervsrådgiver.

Din profil

Du har en finansiel uddannelse med løbende videreuddannelse, erfaring med ledelse og stærke erhvervsfaglige kompetencer. Du er god til at skabe og udvikle værdifulde relationer og er samtidig god til at sparke døre ind til nye spændende erhvervskunder, til at rådgive dem og til at bringe dit eget netværk i spil.

Du:

• kan inspirere og udvikle medarbejdere til at yde deres bedste og fungere som et effektivt team

• har lysten og evnen til at være den bærende kraft på salgsfremmende aktiviteter og tiltag især på erhvervsområdet

• kan give vores små og mellemstore virksomheder en rådgivning udover det sædvanlige

• opsøger dialog og kan skabe et konstruktivt og udviklende samarbejde både internt og eksternt

• bliver motiveret af at skabe gode resultater til gavn for Sparekassen og kunden

• er positiv af natur og bidrager med nye ideer, forslag, netværk og relationer

• er i stand til – og har lyst til − at tage ledelsesmæssige beslutninger og stå ved dem

 

Hvad gør stillingen attraktiv?

Der venter dig en spændende lederstilling, hvor du i høj grad selv er med til at sætte dagsordenen og får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Hos os er du ikke dikteret af centrale mål, men er selv med til at sætte retning og ambition for din afdeling.

De seneste år er Sparekassen vokset betydeligt med fokus på den nære personlige rådgivning, og vi har åbnet flere nye afdelinger. Du bliver derfor en del af en organisation i spændende udvikling og med høje ambitioner om kundetilfredshed. Vi har netop præsenteret vores bedste halvårsregnskab nogensinde. Derudover er Sparekassen blevet kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place to Work, ligesom en EPSI-undersøgelse af de danske banker har slået fast, at vores kunder er blandt de mest tilfredse.

 

 

 

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte områdedirektør Morten Højberg Damm på mobil: 26 87 92 80 eller HR-partner Mette Fabrin på mobil: 30 70 86 19.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 21. oktober og forventer at holde samtaler 24. oktober.

 

Søg jobbet her.