Privatrådgiver til Odder

Tid til noget nyt? Tid til et spændende markedsområde, glade kunder og dygtige kolleger i eftertragtede Odder?

 

Vi er på udkig efter en ambitiøs og dygtig kunderådgiver, der har helt styr på at rådgive privatkunderne om alt fra bolig til pension og investering. Dig, der gerne går langt for at gøre en forskel for kunderne, når de har fundet drømmehuset, den nye bil, skal giftes eller skilles – eller bare lige ringer direkte til dig med et hurtigt spørgsmål. Du tænder på personlig rådgivning og ønsker at være en del af noget lokalt og nærværende i en pandekageflad organisation i vækst og rivende udvikling.  

 

Du er god til at lytte til kundernes behov og indgår ubesværet i værdifulde relationer med folk omkring dig. Kender du allerede Odder som din egen bukselomme, er det et ekstra plus.

 

Vi håber, at du har flere års erfaring med rådgivning af privatkunder, så du allerede ved, hvad der skal til for at skabe tilfredse kunder og vækst i porteføljen. Men da din personlighed er allervigtigst, skal du også give jobbet en chance, hvis du er nyuddannet og ellers kan sige ”tjek” til resten.

 

Hos os får du til gengæld:

• En bestående portefølje af privatkunder, der skal serviceres, udvikles og udbygges

• En solid afdeling i meget attraktive Odder– en by i vækst

• Dygtige medarbejdere omkring dig, der går op i at være en god kollega

• En afdeling og kunder, der vil dig

 

Noget for dig?

Har du spørgsmål, så ring endelig til afdelingsdirektør Tove Abrahams på telefonnummer: 87 62 39 84 eller mobil 61 20 94 18.

 

Send din ansøgning senest 15. oktober.

 

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2019