Kundemedarbejder til København

Kundemedarbejder til København City

 

Vil du arbejde for Danmarks mest tilfredse kunder? Og kan du sammen med et stærkt team give dem en service ud over det sædvanlige for branchen? Så er du måske vores nye kollega i Industriens Hus.

 

Som kundemedarbejder hos os bliver du en vigtig brik i at skabe det daglige flow i en nyere afdeling, hvor vi stadig udvikler os. Her kommer du til at være med til at sikre kunderne den bedste oplevelse og rådgiverne mest mulig rådgivningstid.  

Vi er på udkig efter en kollega, der har kendskab til banksektoren fra en stilling som kunderådgiver eller -medarbejder og derfor har et indgående kendskab til processerne bag de finansielle produkter og er en stærk spiller i produktionsarbejdet.

Derudover har du nemt ved at skabe overblik, og du bevarer roen selv i situationer med mange opgaver på én gang.

 

Dine primære opgaver bliver at:

  • Producere sikkerheder og andre dokumenter for privatkunder – og i mindre omfang erhverv
  • Oprette nye kunder
  • Booke møder for rådgiverne
  • Besvare kundehenvendelser - primært på mail og telefon
  • Deltage i udadvendte aktiviteter i og uden for afdelingen

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor du for alvor får rammer og opbakning til at gøre en forskel for kunderne. Du får mulighed for selv at byde ind med meninger og ideer og for at sætte dit eget præg på hverdagen og holdet.

Du kan se frem til at blive en del af Danmarks 8. største pengeinstitut, hvor vi tør gå mod strømmen og for alvor har succes med den personlige kunderådgivning. Vi er stolte af, at efterårets dugfriske EPSI-undersøgelse af de danske banker har slået fast, at vores kunder er de allermest tilfredse i banksektoren. Du bliver dermed en del af en spændende udvikling på en arbejdsplads, hvor vi arbejder målrettet med tilfredse medarbejdere og tilfredse kunderhttps://www.sparkron.dk/om-sparekassen/presse/pressemeddelelser/3631-vi-har-danmarks-mest-tilfredse-kunder, og hvor vi tror på en tæt sammenhæng mellem de to.

 

Har du fået lyst til at vide mere om stillingen, er du meget velkomme til at kontakte privatkundechef Christian Aaris på mobil: 26 30 17 87 eller HR-partner Lone Stampe på mobil: 26 87 29 85.

 

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig og håber, du har mulighed for at starte hos os 1. december 2019.  

Søg jobbet her.