Compliance-specialist i Governance

Compliance-specialist

 

Ønsker du et spændende og ansvarsfuldt job inden for compliance i den finansielle sektor? Så har du nu muligheden i Danmarks 8. største pengeinstitut.

 

I Sparekassen Kronjyllands compliancefunktion identificerer, analyserer og vurderer vi compliancerisici. Vi overvåger ny lovgivning og sikrer i det hele taget, at Sparekassen lever op til gældende lovgivning. Vi søger en kollega, der har lyst til at deltage i dette vigtige arbejde og være med til at kontrollere og vurdere, om Sparekassen overholder den finansielle lovgivning, markedsstandarder og interne retningslinjer.

 

Dine opgaver bliver primært at:

  • Identificere og analysere compliancerisici
  • Planlægge og udføre complianceaktiviteter
  • Rådgive og være sparringspartner for organisationen
  • Rapportere om udførte complianceaktiviteter
  • Være med til at sikre, at ny lovgivning bliver implementeret

 

Hvem er vi på udkig efter?

Vi forestiller os, at du er cand.jur. eller cand.merc.jur. Du kan både være nyuddannet eller have flere års erfaring fra en lignende stilling i en finansiel virksomhed. Da du kommer til at arbejde sammen med mange forskellige faggrupper, er det vigtigt, at du er samarbejdsorienteret og har gode kommunikationsevner både på skrift og i tale.

 

Som person er du analytisk, har en høj kvalitetssans og arbejder detaljeorienteret. Du tør tage en beslutning og formår at bevare både overblik og dit gode humør, hvis tingene spidser til.    

 

Hvad kan du forvente at os?

Vi tilbyder dig en stilling med ansvar og udviklingsmuligheder i vores afdeling for Governance, hvor vi er 12 kolleger, der arbejder inden for funktionerne: Governance, compliance, risikostyring og AML. Der er tale om en nyere afdeling, hvor du får rig mulighed for både faglig sparring på tværs af funktionerne, ansvar og personlig udvikling. Sammen skaber vi en god stemning og et godt læringsmiljø, som giver gode oplevelser for vores kolleger og samarbejdspartnere.

Du bliver en del af Danmarks største sparekasse, der de seneste år har åbnet flere nye afdelinger, og som er vokset betydeligt med fokus på den personlige rådgivning. Vi er cirka 700 medarbejdere, og vores kunder er ifølge en dugfrisk EPSI-undersøgelse af de danske banker de allermest tilfredse i sektoren. Derudover er vi af Great Place to Work blevet kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser.

 

Ansøgning

Vil du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør for Governance, Rikke Dresing på telefon: 40 35 62 20 – det er hende, du kommer til at referere til i stillingen. Du kan også kontakte HR-partner Mette Møller Eriksen på 26 87 92 84.

 

Vi glæder os til at høre fra dig senest 15. november. Vi forventer at holde samtaler i uge 47 og 48.

Ansøgningsfrist: 15. november 2019