Privatkundechef til Horsens

Privatkundechef til Horsens

 

Vil du skabe succes gennem dygtige og engagerede medarbejdere? Og kan du hjælpe os med at blive førstevalget for mange flere kunder i Horsens? Vi søger en stærk lokal profil, der vil tage del i missionen som privatkundechef i attraktive Horsens – en by i rivende vækst.

Du bliver privatkundechef for i alt fire kunderådgivere og to kundemedarbejdere, og det er afgørende, at du har erfaring med at lede dine medarbejdere med nærvær, motivation og sparring.

I samarbejde med afdelingsdirektøren vil du få:

  1. Det ledelsesmæssige ansvar for privatkundegruppen
  2. Salgsansvaret for privatområdet i rollen som salgsleder og sparringspartner
  3. Ansvar for resultater og budgetter på privatområdet
  4. Ansvar for implementering og optimering af processer i privatgruppen
  5. Medansvar for at udbygge vores synlighed og udvikling i Horsens

 

Din profil

Du har erfaring med at lede og skabe resultater gennem samarbejde og formår at udvikle dine medarbejdere, så de hele tiden yder den bedste rådgivning. Du kan trække på en bred bankuddannelse og har stærke kompetencer på privatområdet og på kredit. Derudover er det en fordel, hvis du har et stærkt lokalkendskab til Horsens-området.  

Du er måske den rette, hvis du…

  1. Bidrager med positiv energi og er tillidsskabende over for kunder og kolleger
  2. Er en god kommunikatør, der kan sikre et højt fagligt informationsniveau og konstruktiv feedback
  3. Har lysten og evnen til at være den bærende kraft på salgsfremmende aktiviteter og tiltag
  4. Motiveres af at drive forandringsprocesser og selv bidrager med nye ideer
  5. Har fokus på det gode samarbejde på tværs i afdelingen.

 

Hvad kan du se frem til?

Her har du chancen for et spændende lederjob med store udviklingsmuligheder, hvor høj kundetilfredshed og medarbejdertrivsel er i fokus. Du vil i tæt samarbejde med afdelingsdirektøren få mulighed for at sætte dagsordenen i forhold til strategi, forretning og samarbejde i afdelingen.

 

Sparekassen er i dag Danmarks 8. største pengeinstitut, og vi er cirka 700 medarbejdere. Ifølge den nye EPSI-undersøgelse af de danske banker er vores kunder de mest tilfredse – og vores medarbejdere har kåret os til en af Danmarks bedste arbejdspladser. Du får derfor en vigtig rolle i en organisation i spændende udvikling.

 

Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Jesper Fogtmann Hansen på telefon: 31 12 72 72 eller HR-partner Lone Kjær Stampe på: 26 87 29 85.

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Søg jobbet her.