Studentermedhjælper til Finans Markets

Studentermedhjælper til Finans Markets

 

Vi tilbyder et spændende studiejob som aftenvagt i Finans Markets. Stillingen er på vores hovedsæde i Randers.

Din primære opgave vil være at overvåge nyhedsflow og stille strakspriser for aftenhandel i aktier.
Herudover vil du assistere afdelingen med både faste og ad hoc opgaver med tilknytning til handels- og investeringsområdet. Det kan eksempelvis være opgaver inden for områder som makroøkonomi, investeringsstrategi, aktieanalyser og lignende. Afhængig af dine kvalifikationer, kan du også komme til at programmere i eksempelvis VBA.

Afdelingen
I Finans Markets afdelingen er vi blandt andet ansvarlige for dealerfunktionerne for aktier, obligationer, valuta og derivater. Ud over dealerfunktionerne er en af afdelingens vigtigste opgaver at komme med handelsforslag til investeringsafdelingen og Sparekassens kunder, samt at forvalte SparKron Invest. Vi er lige nu 17 medarbejdere i afdelingen.

Handelsområdet er inde i en positiv udvikling med en stor stigning i antallet af kunder. Din primære opgave er at sikre, at kunderne har mulighed for at handle danske aktier uden for børsens åbningstid.

Arbejdstiden er fra klokken 17.00 til 22 cirka fem hverdage om måneden.

Din profil

  • Du er studerende på bachelorniveau på en relevant akademisk økonomisk uddannelse, som eksempelvis HA, økonomi eller lignende
  • Du har en stor interesse for aktiemarkedet og lyst til at udvikle din viden inden for området
  • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret
  • Erfaring med programmering i eksempelvis VBA, er et plus, men ikke et krav
  • Kendskab til Bloomberg, Thomson Reuters, mv., er desuden en fordel

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Carsten Jensen på telefon 89 12 24 86. Vi afholder løbende samtaler, og tiltrædelse vil ske efter nærmere aftale. Søg jobbet her.

 

Om Sparekassen Kronjylland

Vi er omkring 700 medarbejdere, hvoraf cirka 150 arbejder på vores hovedsæde i Randers. Sparekassen har høje ambitioner om altid at være nærværende og tilgængelige for vores kunder. Vi investerer i nye forretningsområder og har stor succes med at udvide vores produktudbud, kundebase og forretningsomfang. Det giver mange nye opgaver blandt andet i Finans Markets.