Studentermedhjælper til forretningsudvikling

Studentermedhjælper til Forretningsudvikling

Forretningsudvikling er ansvarlig for udviklingen af Sparekassen Kronyllands produkter, koncepter og serviceydelser. Derudover er afdelingen tovholder på en lang række tværgående projekter. Vi har mange bolde i luften og er derfor på udkig efter en studentermedhjælper, der kan gribe nogle af dem og fungere som blæksprutte i et dynamisk miljø.

 

I jobbet skal du blandt andet:

  • Bidrage med analyse af datamateriale (i Excel)
  • Udarbejde præsentationsmateriale (i PowerPoint)
  • Snuse til projekter i rollen som projektmedarbejder
  • Foretage mødekoordinering
  • Løse ad hoc opgaver for afdelingsdirektøren


Hvem er vi på udkig efter?

Du er i gang med at uddanne dig til cand.merc. og er sandsynligvis på bachelordelen. Du har flair for Excel, er struktureret og har mod på at håndtere og overskueliggøre større datamængder. Da afdelingen konstant har gang i mange tiltag og projekter, skal du også være nysgerrig efter at sætte dig ind i nyt stof. Du er samtidig selvkørende og formår at bevare overblikket. Du vil få en bred kontaktflade i Sparekassen, derfor er det vigtigt, at du er udadvendt og har gode samarbejds- og kommunikationsevner.

Vi tilbyder:

Et relevant studiejob med faglige udfordringer i en organisation, hvor der er stor grad af medindflydelse på projekter og opgaveløsning.  For nylig er vi blevet kåret til en af de bedste større danske arbejdspladser, og vores kunder er blandt de mest tilfredse.

Vi er Danmarks største sparekasse og kan tilbyde et godt ungemiljø (se for eksempel Sparkron Karriere på Facebook). Vi har god erfaring med at være fleksible omkring eksamensperioder og at tilbyde flere timer i eksempelvis sommerferien. Vi forestiller os, at du arbejder cirka 10-15 timer om ugen.

Du får primært arbejdssted på Sparekassens hovedsæde, der ligger på Tronholmen i Randers. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør for Forretningsudvikling Allan Thisted Esbensen på mobil: 26 87 93 14.

Ansøg jobbet her.

 

Ansøgningsfrist: 6. december 2018