Kunderådgiver til Bjerringbro

Er du en mester i at skabe relationer samtidig med du via din rådgivning kan give dine kunder økonomisk tryghed?

Så søger vi lige nu dig, der vil gøre en forskel for vores kunder i Bjerringbro afdeling.

 

Som vores nye kollega vil du få ansvaret for din egen kundeportefølje. Du skal ikke kun være god til at rådgive, men du er også initiativrig, nysgerrig, og formår at se muligheder og finde løsninger i udviklingen af din portefølje.

 

Du kan glæde dig til:

• At bringe dig selv, din ordentlighed og dit gode kredithåndværk i spil hver dag.

• At bidrage til forretningen og teamet med din gode energi, faglighed og motivation. Du får energi af at dele dine ideer i en hverdag, hvor vi prioriterer både det faglige og sociale miljø.

• At deltage i - og have indflydelse på - aktiviteter i og uden for afdelingen

• At udnytte din store lyst og evne til at tiltrække nye gode kunder til din portefølje. Du brænder for - og har succes med - at skabe kontakt til nye kunder og med at udfordre og opsøge muligheder blandt andet via eget og kundernes netværk.

 

Du er måske den rette på holdet, hvis…

Du har den finansielle uddannelse på plads og erfaring med at rådgive privatkunder og proaktivt at opsøge nye forretningsmuligheder.

Du mestrer selvstændigt alle facetter i rådgivningen af privatkunden og kan derfor give det nødvendige med- og modspil til kunder og kolleger.

Din tillidsvækkende facon gør det let for dig at komme i dialog med kunderne og at opbygge værdifulde, stærke og langvarige relationer med dem.

 

Du har holdånd, er handlekraftig og motiveres af at skabe resultater, der kan mærkes – både hos kunderne og i afdelingen.

 

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Vi tilbyder dig en høj grad af frihed under ansvar i et alsidigt job, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor du bruger din tid på det, du er god til: at rådgive kunder og tiltrække nye. Du får rig mulighed for at udfordre dig selv både fagligt og personligt samt for at påvirke afdelingens fortsatte succes. Afdelingen består udover dig af et team på 6 erfarne og kompetente kolleger. Vi er et ambitiøst hold, hvor vi både kan lide at spille hinanden endnu bedre og at have det sjovt, mens vi skaber gode kundeoplevelser.  

 

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør Ole Lauge Jensen på 42 13 76 02 eller HR-partner Henriette Rugi Dahl på 26 87 29 83.

 

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.