Kunderådgiver til Vorbasse

Er du en mester i at skabe relationer samtidig med du via din rådgivning kan give dine kunder økonomisk tryghed?

Så søger vi lige nu dig, der vil gøre en forskel for vores kunder i Vorbasse afdeling.

 

Som vores nye kollega vil du få ansvaret for en fuld portefølje af private kunder. Du skal ikke kun være god til at rådgive, men du er også initiativrig, nysgerrig, og formår at se muligheder og finde løsninger i udviklingen af din portefølje.

 

Du kan glæde dig til:

• At bringe dig selv, din ordentlighed og dit gode kredithåndværk i spil hver dag.

• At bidrage til forretningen og teamet med din gode energi, faglighed og motivation. Du får energi af at dele dine ideer i en hverdag, hvor vi prioriterer både det faglige og sociale miljø.

• At deltage i - og have indflydelse på - aktiviteter i og uden for afdelingen

• At være en del af et team, hvor vi hjælper hinanden på tværs af roller og opgaver

 

Du er måske den rette på holdet, hvis…

Du har den finansielle uddannelse på plads og erfaring med at rådgive privatkunder og proaktivt at opsøge nye forretningsmuligheder.

Du mestrer selvstændigt alle facetter i rådgivningen af privatkunden og kan derfor give det nødvendige med- og modspil til kunder og kolleger.

Din tillidsvækkende facon gør det let for dig at komme i dialog med kunderne og at opbygge værdifulde, stærke og langvarige relationer med dem.

 

Du har holdånd, er handlekraftig og motiveres af at skabe resultater, der kan mærkes – både hos kunderne og i afdelingen.

 

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?

Vi tilbyder dig en høj grad af frihed under ansvar i et alsidigt job, hvor du selv er med til at sætte dagsordenen, og hvor du bruger din tid på det, du er god til: at rådgive kunder og tiltrække nye. Du får rig mulighed for at udfordre dig selv både fagligt og personligt samt for at påvirke afdelingens fortsatte succes. Du vil være med til at skabe en sjov og inspirerende hverdag, hvor du i et team med 10 engagerede kolleger sikrer et socialt sammenhold og god faglig sparring. Vi har en stærk holdånd og er sammen om at skabe en fælles succes for afdelingen.

 

Vorbasse afdeling tilbyder både privat- og erhvervsrådgivning, og med vores netværk af specialister i Sparekassen, kan vi altid tilbyde vores kunder den bedst mulige rådgivning i samspil med egen rådgiver. Har du lyst at have ansvaret for et fagområde i afdelingen, er der også mulighed for det.

 

Vi er lokalt forankrede i Vorbasse og de omkringliggende byer, og støtter op omkring forenings- og kulturlivet i byerne. Det er vigtigt for os, at vi som afdeling er en del af lokalsamfundet. Så har du lokalkendskab, vil det være en fordel – men ikke et krav.

 

Har du lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør H. C. Christensen på 21 65 26 92 eller HR-partner Henriette Rugi Dahl på 26 87 29 83.

 

Ansøgning

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.