Kundemedarbejder - Silkeborg

Kundemedarbejder til backup på både erhverv og privat i Silkeborg

Sparekassen Kronjylland ønsker at fylde mere i Silkeborg – både på privat og erhverv. Derfor er vi på udkig efter en dygtig kundemedarbejder, der kan give kunderne den bedst mulige kundeoplevelse. En, som med sit nysgerrige sind og grundige arbejde hurtigt vinder kundernes tillid.

Sammen med vores øvrige kundemedarbejdere får du en vigtig rolle i afdelingen. Du skal være med til at skabe det daglige flow i afdelingen og støtte rådgiverne, så de får mest mulig tid til kunderne.

Til gengæld tilbyder vi et spændende job i et pengeinstitut, hvis kunder ifølge efterårets EPSI-undersøgelse af de danske banker er blandt de mest tilfredse – og en arbejdsplads, der netop er kåret til en af Danmarks bedste.

Jobbet
På både erhvervs- og privatområdet kommer du til at være i telefonisk kontakt med kunderne, ringe mødebooking for rådgiverne samt lave diverse produktionsopgaver. Kassen har deltidsåbnet fra klokken 13 til 16, så du vil også indgå i et samarbejde om kasseekspeditioner, når den normale kasserer har fri. Jobbet kræver en tæt dialog med rådgiverne, hvor du får lejlighed til at bringe din faglighed i spil, så vi skaber endnu bedre løsninger for Sparekassens kunder.

Din profil

Du har et stort kendskab til processerne bag de finansielle produkter og er en stærk spiller i produktionsarbejdet. Du arbejder selvstændigt og med et smil på læben, er proaktiv og struktureret. Du forstår at skabe gode kundeoplevelser og er ikke bleg for at deltage i udadvendte aktiviteter eller tage imod nye kunder og få dem til at føle sig i trygge hænder.

Du har naturligvis den finansielle uddannelse på plads og kommer fra en stilling som enten kundemedarbejder eller kunderådgiver.

Sparekassen som arbejdsplads

Du bliver en del af en afdeling i udvikling, hvor du er med til at forme teamet og sprede den gode energi i hverdagen. Du får indflydelse på din egen arbejdsdag og fuld opbakning til at skabe de bedste rammer for en god holdånd, der skaber fælles synlighed og markerer afdelingen på bykortet.

Sparekassen Kronjylland har de seneste år åbnet flere nye afdelinger og er blandt landets 10 største pengeinstitutter. Du bliver en del af en organisation i spændende udvikling og med høje ambitioner om kundetilfredshed på både privat og erhverv.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsdirektør Michael Thomsen på
på mobil 2687 9292.  

Ansøgning

Vi holder samtaler løbende, så send os hurtigst muligt din ansøgning.

Søg jobbet her.

 

Ansøgningsfrist: 28. februar 2019