Private Banking Rådgiver

Privat Banking rådgiver til Område Midt

Vi udvider holdet i vores Private Banking Midt. Vil du være med?

I Sparekassen Kronjyllands Private Banking Center Midt oplever vi, at flere og flere Private Banking kunder vælger os til. Vi er derfor på udkig efter en dygtig Private Banking rådgiver, der kan styrke holdet og bidrage til den fortsatte udvikling. Vigtigst af alt formår du gennem en 360 graders formuerådgivning at give kunderne den bedste kundeoplevelse – intet mindre!

Til gengæld tilbyder vi et spændende job i et pengeinstitut, hvis kunder ifølge efterårets EPSI-undersøgelse af de danske banker er blandt de mest tilfredse – og en arbejdsplads, der netop er kåret til en af Danmarks bedste.

Jobbet

Som vores nye Private Banking rådgiver skal du yde kompetent og professionel formuerådgivning til vores afdelinger i område Midt, hvor du får din egen portefølje af kunder. Du kommer til at servicere afdelingernes Private Banking kunder specifikt inden for pension, investering og formueoptimering. I det arbejde skræddersyr du løsninger til kunderne i samarbejde med de lokale kunde- og erhvervsrådgivere.   

Kunderne er primært ejerledere, komplekse privatkunder og større samarbejdspartnere. Derudover skal du selvfølgelig bidrage med at tiltrække nye spændende Private Banking kunder, og det er derfor en fordel, hvis du er forankret lokalt i området.  

Ud over at få arbejdsplads i Aarhus midtby, kommer du også til at befinde dig på landevejene, når du er på vej til kundemøder i vores afdelinger eller hjemme privat hos kunderne.

Du får rig lejlighed for løbende udvikling og for sparring og vidensdeling i hverdagen. Med dig på holdet vil Private Banking Center Midt bestå af tre Private Banking rådgivere, tre formuerådgivere og en kapitalforvalter, som servicerer områdets i alt 16 afdelinger.

 

Din profil

Du har en solid bankfaglig uddannelse, stor viden på pensionsområdet og er eksamineret formuerådgiver eller tilsvarende. Du har flere års erfaring fra en lignende stilling eller betydelig erfaring med rådgivning af formuende privat- og erhvervskunder og ønsker at arbejde specialiseret med formuende kunder med en kompleks økonomi.

 

Du er et positivt menneske, der har overskud til at se muligheder i hverdagen og har et værdigrundlag der matcher Sparekassens – hvor vi altid har kunden i centrum.

Derudover lægger vi vægt på, at:

  • Du er proaktiv og målrettet. Du tager helt naturligt medansvar for afdelingernes målsætninger og handlingsplaner
  • Du arbejder struktureret og er tillidsvækkende. Hos dig er der ”orden i penalhuset” og styr på detaljen
  • Du er garant for god kommunikation, er udadvendt og har let til smil. Du kommunikerer ubesværet med forskellige slags kunder, kolleger og samarbejdspartnere såvel mundtligt som på skrift – du er især god til at lytte til kundernes ønsker og til at skabe og vedligeholde gode kundeoplevelser og –relationer. Du tør udfordre kunden med et glimt i øjet
  • Du er nysgerrig og opsøgende. Du holder dig opdateret på lovgivningen og kan slet ikke lade være med at følge med i verden omkring dig og i investeringstrends og nyheder, du aktivt kan gøre brug af i din rådgivning. Du er heller ikke bleg for at tage del i kundevendte arrangementer
  • Du har salgsfokus. Du besidder et godt købmandsskab og evner at forhandle en aftale på plads, så kunderne er yderst tilfredse, og Sparekassen gør forretning

 

Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsdirektør for Private Banking Midt, Sissi Roesdahl på telefon: 87 31 41 30 eller mobil 26 87 93 54.


Ansøgning
Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt.

Søg stillingen her.

 

 

Ansøgningsfrist: 28. februar 2019