Fagchef Betalinger og Udland i forretningsudvikling

Fagchef til Betalinger og Udland i Forretningsudvikling

I Sparekassen Kronjylland ønsker vi at levere professionel specialistrådgivning til vores erhvervskunder på betalings- og udlandsområdet. Til vores afdeling for forretningsudvikling søger vi derfor en dygtig kollega til at løfte denne specialistfunktion til et endnu højere niveau.

Ifølge efterårets EPSI-undersøgelse af de danske banker er Sparekassen den mest anbefalede erhvervsbank, og vores kunder er blandt de mest tilfredse. Sammen med vores egne høje ambitioner forpligter de flotte bedømmelser, og vi ønsker sammen med dig at give vores erhvervskunder endnu mere at være tilfredse med.

Du får til opgave at øge specialistrådgivningen over for erhvervskunder og kolleger, så begge grupper oplever et højt kompetenceniveau, og så særligt rådgivningen inden for cash management og udland styrkes yderligere.

Din profil

Du har erfaring med rådgivning af erhvervskunder – gerne i forhold til international cash management, men det sidste er ikke et krav. Det allervigstigste er, at du har lysten og evnen til at arbejde specialiseret med udviklingen af erhvervsrådgivningen i Danmarks største sparekasse. I samarbejde med udlandsafdelingen og andre specialistgrupper i Sparekassen skal du sikre, at vi udnytter nye muligheder på betalingsområdet og får dem bragt i spil over for vores erhvervskunder.

Vi er på udkig efter dig, der:

  • Kan flytte specialistkonceptet fra nationalt til internationalt niveau og i samråd med nøglepersoner fra de pågældende fagområder være ansvarlig for at uddanne og udvælge specialister
  • Kan sikre, at specialisternes faglige ansvarsområde udvides, så de også på sigt kan behovsafdække og rådgive i forhold til risk management og trade finance
  • Vil udvikle udlandskonceptet og blandt andet sikre, at kunderne kan handle med udlandet på den nemmest mulige måde

 

  • Vil tage ansvar for, at de eksisterende løsninger bliver bragt i spil, så relevante rådgivere kender til mulighederne

 

  • Slet ikke kan lade være med at holde dig opdateret på, hvad der sker på specialistområdet. Du spotter hurtigt nye behov, muligheder og løsninger

 

Det er en forudsætning, at du er samarbejdsorienteret,  opgavefokuseret og en stærk kommunikatør. Du skal nemlig formå at finde løsninger gennem nuanceret dialog og som bindeled mellem konceptudvikling og forretning at formidle budskaber videre i organisationen.

Af mere konkrete opgaver kan nævnes, at du får ansvar for udviklingen af integrationen til og fra kundernes ERP-systeme − her er der mulighed for at skabe stor merværdi og imødekomme allerede eksisterende behov. Du skal også sikre, at erhvervskunderne får mulighed for at etablere konti i Tyskland, Norge og Sverige. Dertil får du mulighed for at være med i udviklingen af tekniske løsninger i samarbejde med vores datacentral, SDC.  

 

I dit arbejde kommer du naturligt til at samarbejde med vores egne specialister særligt i Finans Markets og Udland, med vores eksterne netværk på området og med vores udenlandske netværk.

 

Vi tilbyder
Vi tilbyder en udfordrende stilling inden for et vigtigt indsatsområde i Sparekassen Kronjylland på vores hovedsæde i Randers. Du er selv med til at sætte dagsordenen og får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.

Sparekassen er blandt landets 10 største pengeinstittuer, og vi er cirka 750 ansatte. De seneste år er vi vokset betydeligt med fokus på den nære personlige rådgivning, og vi har åbnet flere nye afdelinger. Du bliver derfor en del af en organisation i spændende udvikling.  Sparekassen er netop også blevet kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place to work.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsdirektør for Forretningsudvikling Allan Thisted Esbensen på telefon: 26 87 93 14.

 

Ansøgning
Send os din ansøgning senest 14. januar 2019.


Søg jobbet her.