Graduates Kredit Randers

Graduates til erhverv i Køge og til Kredit

 

Ønsker du eftertragtet erfaring i den finansielle sektor? Og udfordringer i en organisation, hvor du får stor medindflydelse på projekter og opgaveløsning? Danmarks største sparekasse søger lige nu en graduate til vores succesfulde erhvervsteam i Køge og en graduate til Kreditbevilling på hovedsædet i Randers.

Vi tilbyder dig et spændende graduateforløb i et pengeinstitut, hvis kunder er blandt de mest tilfredse – og en arbejdsplads, der netop er kåret til en af Danmarks bedste af Great Place to work. 

Vi ønsker at fastholde det høje niveau. Det gør vi blandt andet ved løbende at uddanne vores medarbejdere, så de kan være dygtige sparringspartnere og rådgivere for vores kunder. Og ved at have et godt ungemiljø, hvor vores unge kolleger kan udvikle sig.

Graduateprogrammet strækker sig over to år, og du vil gennem hele programmet have en mentor tilknyttet. Efter endt forløb kommer du til at arbejde enten som erhvervsrådgiver eller kreditbevilger i Sparekassen Kronjylland. Her har du gode muligheder for at fortsætte din karriere og fortsat udvikle dig fagligt og personligt.

Graduateprogrammet er noget for dig, hvis du:

  • brænder for at give erhvervskunden flere muligheder og gøre gode forretninger
  • lægger vægt på gode relationer, både internt og eksternt
  • trives med et stort ansvar
  • er dygtig og kan kommunikere dit fagområde på en enkel måde
  • afslutter din akademiske uddannelse i sommeren 2019
  • kan starte på graduateforløbet i september 2019
  • Særligt for erhvervsrådgiversporet: er proaktiv og kan lide den direkte kontakt med kunden
  • Særligt for kreditsporet: er grundig og har en analytisk sans

For os er personligheden og viljen til at lære helt afgørende. Vi er derfor på udkig efter graduates, der har styr på teorien og nu ønsker at bringe den i spil. Din viden skal sammen med dine gode ideer bidrage til, at Sparekassen fortsat tiltrækker nye kunder og udvikler de eksisterende − samtidig med, at vi driver en sund forretning.    

Du kan læse mere om at være graduate i Sparekassen Kronjylland på Sparkron.dk/graduate.

Du er også meget velkommen til at kontakte HR-partner Mette Fabrin på telefon 30 70 86 19, hvis du vil vide mere om en af stillingerne.

Vi glæder os til at høre fra dig og vil gerne have din ansøgning med CV og uddannelsesbevis senest 1. marts 2019. Skriv tydeligt i ansøgningen, om du ønsker at blive erhvervsgraduate i Køge eller kreditgraduate i Randers.

Send din ansøgning her.