Ungerådgiver til Aalborg

Vil du være med til at opbygge et nyt team af ungerådgivere i Aalborg?

 

Sparekassen Kronjylland vil være førstevalget for unge kunder i studiemiljøet i Aalborg. Vi ønsker at sætte et markant aftryk og øge vores synlighed og engagement blandt de unge.

Vi søger derfor to meget udadvendte kolleger, der kan lide at være opsøgende og gå forrest, og som brænder for at gøre en forskel for netop denne kundegruppe.  
 

Vil du være med på holdet, er det vigtigt, at du tør sadle budcyklen og møde de unge på uddannelsesinstitutionerne eller træde ud foran dem på studiemessen. Du brænder for at lave forretninger med de unge, møde dem på deres banehalvdel og opbygge nye stærke relationer. Du skal dog ikke kun kunne sparke døre ind, men også følge op og efterfølgende give de unge kunder en rådgivning, der er mere i øjenhøjde end det sædvanlige for branchen.  
 

Samtidig kribler det i dine fingre for at være med til at bygge noget nyt og spændende op, og det skræmmer dig ikke at skulle starte med et helt tomt skrivebord - tværtimod.
 

Som ungerådgiver bliver du en del af et strategisk tiltag, hvor du arbejder målrettet for at indfri Sparekassen Kronjyllands høje ambitioner om mange nye unge kunder. Det er derfor vigtigt, at du er god til at samarbejde og kan bidrage med nye ideer og gennemføre planlagte aktiviteter – også uden for normal arbejdstid. Du er en dygtig rådgiver eller godt på vej til at blive det, for du må gerne være nyuddannet eller være ved at afslutte din uddannelse som kunderådgiver.
 

Vi tilbyder en stilling, hvor du:

  • kan få stillet din sult efter at være med til at opbygge noget nyt
  • bliver en af afdelingens to specialister i unge kunder – med en stor organisation i ryggen
  • får rig mulighed for personlig og faglig udvikling og for at vokse med porteføljen
  • får en spændende, udfordrende og afvekslende hverdag, som du selv er med til at sætte dit præg på
  • bliver en del af en i forvejen ny og fremstormende afdeling, der netop er ved at flytte ind i nye, lækre lokaler på Nålemagervej
  • aktivt bidrager til teamets og afdelingens succes


Har du fået lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte privatkundechef Michael Søbygge på mobil: 61 65 60 53 eller HR-partner Henriette Rugi Dahl på mobil: 26 87 29 83.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.

 

Om os

Sparekassen Kronjylland er landets 8. største pengeinstitut, og vi er mere end 700 ansatte fordelt på 50 afdelinger rundt i landet. Mens andre store banker centraliserer og samler i callcentre, går vi den modsatte vej, åbner nye afdelinger og tilbyder vores kunder en personlig rådgiver. Det har vi så stor succes med, at efterårets EPSI-undersøgelse blandt de danske banker har slået fast, at vores kunder er de allermest tilfredse.  Vi har en flad struktur og er tilmed blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work. Du kan derfor se frem til en arbejdsplads, der går op i både tilfredse kunder og medarbejdere – og som ser en tæt sammenhæng mellem de to.