Ungerådgiver til Aarhus Nord

Ungerådgiver til Aarhus Nord

 

Er du i sync med de unge kunder i Aarhus?  Kan du gøre en forskel for dem – og være med til at tiltrække endnu flere?

Har du evnen til at tune dig ind på de unge kunder og deres behov?  Lysten til at sende på samme frekvens som dem?

 

Vi er lige nu på udkig efter dig, der er god til at møde de unge kunder og kan rådgive dem, når de flytter hjemmefra, overvejer bil, vil investere i byens fedeste højttalere, tager et semester i udlandet eller køber bolig. Dig, der kan rådgive dem om alt det, der er vigtigt for denne kundegruppe og sørge for, at de unge altid kender deres muligheder hos os.

 

For at blive noget ved musikken i dette job, er det vigtigt, at du ønsker at lave forretninger med de unge og har lysten til at møde dem på deres banehalvdel og opbygge stærke relationer.

 

Størstedelen af din tid kommer du til at bruge på at rådgive og fastholde de mange unge kunder vi allerede har, men du skal også være med til at tiltrække nye og i et vist omfang deltage i udadvendte aktiviteter på uddannelsesinstitutioner og messer.

 

Du er en dygtig rådgiver eller godt på vej til at blive det, for du må gerne være nyuddannet.

    

Et job med udvikling

Du bliver en del af et stærkt og nyere ungeteam i Sparekassen Kronjyllands Aarhus Nord afdeling bestående af kolleger i 20’erne. Vi brænder alle for at sparke døre ind til de unge kunder i Aarhus og give dem en rådgivning ud over det sædvanlige.

 

Vi har vores egen ungeafdeling med en fed utraditionel indretning og bor samtidig dør om dør med en større afdeling, så vi har gode muligheder for at sparre med andre kolleger. Vi glæder os meget til at udvikle os selv og vores team sammen med dig.

 

Har du fået lyst til at høre mere, er du velkommen til at ringe til privatkundechef i Aarhus Nord Tim Ladefoged på:
26 35 64 22
eller HR-partner Lone Kjær Stampe på mobil: 26 87 29 85.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest 20. januar 2020 og forventer at holde samtaler i uge 4 og 5.

 

Om os

Sparekassen Kronjylland er landets 8. største pengeinstitut, og vi er mere end 700 ansatte fordelt på 50 afdelinger rundt i landet. Mens andre store banker centraliserer og samler i callcentre, går vi den modsatte vej, åbner nye afdelinger og tilbyder vores kunder en personlig rådgiver. Det har vi så stor succes med, at efterårets EPSI-undersøgelse blandt de danske banker har slået fast, at vores kunder er de allermest tilfredse.  Vi har en flad struktur og er tilmed blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af Great Place to Work. Du kan derfor se frem til en arbejdsplads, der går op i både tilfredse kunder og medarbejdere – og som ser en tæt sammenhæng mellem de to.