Kunderådgiver til Silkeborg

Kunderådgiver til Silkeborg

 

Danmarks mest tilfredse kunder. På en arbejdsplads, der er kåret til landets bedste. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er hverdagen hos os i Sparekassen Kronjylland. Den hverdag har du lige nu chancen for at blive en del af på et stærkt team i Silkeborg.

 

Du skal komme med alt det, der er dig og bidrage med:  

  • En stor appetit efter at give privatkunderne den bedste kundeoplevelse
  • God energi og nye ideer til forretningen og teamet
  • Et godt kredithåndværk
  • Et opsøgende gen, der kan tiltrække nye privatkunder til afdelingen
  • Energi til at gøre en forskel i aktiviteter i og uden for afdelingen
  • Initiativer, hvor vi sammen kan spille hinanden endnu bedre

 

Hvem er vi på udkig efter?  

Du har den finansielle uddannelse på plads og har flere års erfaring, så du ubesværet kan sparre med, rådgive og udfordre kunderne i øjenhøjde. Din udadvendte og tillidsvækkende facon gør det i det hele taget let for dig at komme i dialog med kunder og kolleger og opbygge værdifulde relationer.  Det får du brug for både, når du giver kunderne en god rådgivning, bringer dit netværk i spil og deltager i lokale arrangementer sammen med kollegerne.

 

Du er handlekraftig og motiveres af at skabe resultater, der kan mærkes – både hos kunderne og i afdelingen.

 

Hvad gør stillingen særligt attraktiv?
Vi tilbyder dig en høj grad af frihed under ansvar. Du er selv med til at sætte dagsordenen og får rig mulighed for at påvirke afdelingens fortsatte udvikling. Hos os kan du glæde dig til at kunne dedikere dig selv og din tid til det, du er bedst til: nemlig at rådgive privatkunderne og tiltrække nye gode kunder.

Vi tilbyder dig en stilling i en flad organisation, hvor vi har succes med at skille os ud. Vi åbner nye afdelinger og vægter den personlige rådgivning højt, mens mange af de større banker samler rådgiverne i callcentre. Ifølge efterårets EPSI-undersøgelse af de danske banker er vores kunder de allermest tilfredse – og vi er blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads af konsulent- og analysebureauet, Great Place To Work.  

Har du fået lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at ringe til privatkundechef Conny Frost på:
40 26 20 66 eller HR-partner Lone Stampe på: 26 87 29 85.

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest 26. januar 2020